djursland - det vildeste danmark

Djursland er et ferieområde med oplevelser for en dag, en weekend, en miniferie eller til hele sommerferien. 


Djursland er fart på oplevelserne og børnevenlige strande

Djursland giver tid til at være sammen med familien og gør det nemt at komme tæt på alverdens gode oplevelser.

TOP 5 oplevelses- og feriemuligheder på Djursland:
1. Oplevelser for hele familien
I Djurs Sommerland, Nordens største sommerland venter 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Se de vilde dyr i dyreparkerne. Oplev kanoner og letmatroser på Fregatten Jylland, mærk historiens vingesus og fascinationen af moderne glaskunst på museerne og fornem livet under havets overflade i Kattegatcentret.

2. Naturperler på rad og række
Nationalpark Mols Bjerge byder både på dødishuller, bakker og høje, middelalderstemning ved Kalø Slotsruin, troldeskov og havudsigt ved Jernhatten. På Oplevelsesplads Femmøller Strand går vandleg og læring op i en højere enhed sommeren igennem sammen med nationalparkguider.

3. 250 kilometer kyst og børnevenlige sandstrande
Det Blå Flag vajer over mange strande på Djursland. Her er høj vandkvalitet, klar og tydelig miljøinformation, gode faciliteter og fokus på badesikkerhed. Langs kysterne er der mange aktivitetsmuligheder: På Oplevelsesplads Bønnerup kan kajakroerne året rundt få kajakken i vandet fra kajakbroen. På Oplevelsesplads Fjellerup Strand er er gode faciliteter til kitesurfere med bl.a. udendørs bruser og tørrefaciliteter.

4. Idylliske Ebeltoft
Skæve bindingsværkshuse, toppede brosten og blomstrende stokroser gør den gamle købstad til en af landets mest stemningsfyldte og seværdige byer.

5. Djursland - Vildt smagfuld

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilien der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

Skriv til os hvis du har brug for yderligere oplysninger om Djursland.